diumenge, 30 de novembre del 2014

CONVOCATORIA

Benvolgudes famílies:

Aquest dijous dia 4 de desembre, es farà una nova sessió de treballs a l’Hort intergeneracional “Fem arrels”, a la residència d’avis Llar Sant Josep. Els nens i nenes de 2on. de primària  juntament amb els seus tutors, avis i àvies de la residència, treballadors i voluntaris, duran a terme la neteja d’herbes i plantació de faves, alls, escaroles, bledes, pèsols i alguna planta aromàtica, alhora que compartiran experiències amb els avis .

Però per  que tot surti rodó ens falten els pares i mares. Sabem que molts voleu participar d’aquestes activitats i pensem que es molt important que les famílies ens acostem  a l’escola i participem de la formació dels nostres fills i filles, d’una forma activa, juntament amb mestres i  equip directiu, per això convoquem a pares i mares interessats a participar en aquesta sessió de l’Hort intergeneracional  “Fem Arrels”, el proper dijous dia 4 en horari de matí, de 9.30 a 12.30h.,per fer l’acompanyament i  participació en les diferents activitats.

Si voleu venir contacteu amb nosaltres al correu:  novaampacos@gmail.com   o amb la Celsa Fernández  tutora de 2on. primària. Totes les tasques a desenvolupar  es repartiran i estaran dirigides pels mestres i  professionals  de la Llar i s’hauran de seguir les seves indicacions, basades amb criteris pedagògics.

Us animen a participar a tots !!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada